Hozzászólás
HathorÜdv.
Nem találtam kertápolással kapcsolatos topikot, bár növény van talán, de az más.
VAn egy olyan kérdésem, hogy van egy befektetésem budapesten, amihez tartozik 700nm telek, parlagon hagytam egész nyáron, nem gondoztam.
Szomszéd már kezd morogni, hogy nem ártana kaszálnom már, mert térdig ér a fű/gaz és átrepül hozzá a fűmag gaz magja, nála meg mintakert van.
Baromira elkezdett hajtani a parlagfű négyzetméteres területeken, ezt minden héten lesarlóztam, nehogy zavarjon valakit, de egyre jobban burjánzik a parlagfű, 3centisen is kezd virágozni. Megigértem a szomszédnak, hogy most már csinálok valamit, de nincs kedvem hetente gazt nyírni ott. Áram ki lett kötve, mert állam tuljadonában volt pár évig, onnan lett visszaszedve, így ki lett az áram kötve annak idején,. így fűnyírós megoldás nem megy.. max benzinmotoros, de azt nem veszek erre a célra, meg nem is vinné a térdig érő gazt. Lehet motoros kaszát bérelni napi 7500Ft-ért, ahogy néztem a neten, de napi 7500FT+az ott töltött munkám+oda vissza járás kocsival szerintem nem éri meg, mert 10.000ért már szerintem odajön valaki és levágja, ahhoz nekem nem kell ott melóznom..
Nincs kézi kaszám, azzal levágnám kis sport gyanánt.
Lehet azt kéne vennem?
Van valakinek a fészerben, amit már egyébként lomtalanításra tenne?
Vagy vegyek glialkát és gyomírtozzam le az egészet? Akkor viszont kisárgul az egész kert.
Fogadjak fel valakit aki levágja? na de hetente ezt sem fizetem ki egy olyan ingatlanra, amit nem használok.
Ötlet?