Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #539091

Kemény nem véletlenül akart visszavonulni Peking után. Látta ő , hogy 4 év múlva nagyon nehéz lesz egy ütőképes csapatot összerakni. Végül rábeszélték a folytatásra.

Vizilabda nekem mint sport nem jön be. Ettől függetlenül azt el kell ismerni emberileg nagyon magas szinten vannak ezek a játékosok, és mellette komoly sportteljesítményt nyomnak le, mindegyik 190-2 m nagy izomember stb stb. Régi hagyomány, hogy magas végzettségük van sok doktori címmel köztük, ha nyilatkoznak az is elég konkrét, össze tudnak rakni két értelmes mondatot. Szóval ez szimpatikus, de nézőként nem egy nagy érdekesség nekem a sportág, nem lennénk benne jók eszembe sem jutna megnézni egy vizilabda meccset. Persze ez egyéni ízlés kérdése, biztos van akinek bejön.

Konkrétan itt olimpián vsz kb annyi a sztori, hogy kiöregedett az aranycsapatunk. Kell építeni egy újat. De nagyon nehéz lesz akár csak hasonlót is. Egyáltalán nem tudom mekkora utánpótlás bázis van ebben a sportban hányan vizilabdázhatnak az országban.

Ráadásul azzal , hogy jugok szétszakadtak egy komoly ellenfélből lett horvát, szerb, montenegrói.

Ezt a 3 arany olimpiás sorozatot szerintem 100 év alatt is nehéz lesz megismételni.