Re: Szép volt fiúk!
Előzmény: #539063Hát már meg ne haragudj, de PFÚJ! Ezt a csapatot ÉN kifütyültem volna a vízből, és hazaküldtem volna őket egy komoly elfenekelés után. Egyszerűen gyalázat, amit műveltek.
Ez a meccs volt eleddig az egyetlen olyan, amiben azt kell mondjam, nagyjából rendben volt a bírói ítélkezés, kicsit az olaszok felé húzott, mondjuk 45-55-volt nekik, node ezzel egy háromszoros olimpiai bajnoknak, egy magyar vizilabdacsapatnak könnyedén kellene túltennie magát. Főleg akkor, amikor a kapusunk szenzációsan védett.
Egyszerűen RÉM SZAR volt, amit mutattak, egyszerűen megalázták szegény Kemény Dénest, ordít az egészről, hogy ő tartotta eddig is ezeket a trógereket a vízben, összerakta őket, megtanította azt, amire szükségük van (szépen beáll a védelem, kevés gólt kapunk, Szecska brillírozik), erre elfelejtik a hülyegyerekek a kapura lövést is. Hát olyat, hogy egy magyar vizilabdacsapatnak lejár a támadóideje, meg emberelőnyöket nem használ ki, meg kiszórja a labdát, meg bele a kapusba, ez valami döbbentesen elégtelen teljesítmény volt, de ennek a futottak még kategóriában sem lenne helye.
Ez az olasz válogatott simán, könnyedén verhető volt, messze jobbak voltunk képességekben, erre könnyed UNOTT(!) edzőmeccset játszunk velük, hogy hadd nyerjenek, mert nincs kedvük tobább vizilabdázni. Egyszerűen SOHA, de tényleg egyszer sem látszódott az, hogy mennének előre, hajtanának, csinálnák, pedig az olaszok olyan indiszponáltan jöttek be, hogy lerítt a fejükről az, hogy nem hiszik, hogy győzhetnek. Aztán persze megjött a kedvük, amikor látták, hogy gyakorlatilag egyedül vannak a pályán és akkorákat lőttek a kapura, hogy csak lestem - eszméletlen erővel küldték meg a labdákat -, de valójában egészen a végéig nem hitték el, hogy nyerhetnek, de meggyőztük őket róla.
RANDA BANDA PFÚJ, HAZATAKARODNI, Kemény Dénes előtt pedig kanosszát járni, mert lehet, hogy van valami személyes konfliktus, de ezt az embert nem lett volna szabad így meggyalázni, így tönkretenni élete munkáját.
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utolsó olimpia óta nem játszunk jól, node az, ahogy most játszottunk, na az valami vérlázítóan gyalázatos volt.
(OFF: Az index főoldalán természetesen VOLT KÉP a vereséghez és az egész bal felső hasábot az tette ki, hogy VESZTETTÜNK. No comment.)