Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Scipio Előzmény: #538789

Pontosan így történt...

Tanítani kellene, mit a meccselvezetés klasszikus példáját... Az első 2 negyed elején 2-2 kontrával meg kiállítással megtámogatták a spanyolokat, amikor elmentek már korrektül, sőt helyenként nekünk fújva vezettek, de addigra a nagy hátrány és az össze-vissza fújás megzavarta a lányokat, és arra azért figyeltek, hogy amikor tényleg komoly esély volt a felzárkózásra, megint megadják a kellő támogatást lásd. végén a két kontrát...

Persze kellettünk hozzá mi is, kapusunk elképesző volt, ahogy az is, hogy már 3-4 kapott gól után cseréről filóztam, az 5.-nél már ordítottam a képernyő előtt :) de a kapitány csak a 7.-nél, 4 gólos hátránynál hozta le, azután több mint 2 negyeden keresztül összesen 3 gólt kaptunk... Az meg, hogy ziccerben oldalhálóba, kapusba-blokkba, sőt a vízbe! vágtuk a labdát, az emberelőnyöket rendre elkapkodtuk, meg a fejekben lévő zavart mutatta, túlpörögtük...

A birkózást is ugyanígy láttam, már a francia elleni meccsét is így - szabálytalan védekezéssel - hozta, még mondtuk is itthon, hogy erre majd figyelnie kell Tamásnak...