Re: nincs cím
Borska Előzmény: #536865...így igaz
jó lenne egyszer egyszer már átkerűlni a szívott f@sz másik oldalára is :(
és hogy legyen tőzsdei vonzata is a dolognak,hihetetlen hogy képtelen vagyok optimista szemüvegen keresztül szemlélni a dolgokat,marad a pesszimizmusom,vagyis,szerintem qrva káosz készülődik,időt nehéz jósolni,mert ilyen folyamatoknál az egy hét egy hónap semmi,lehet éves kifutásu is,lehet addig uj csúcs,de ez a világrend,ez a gondolkodási forma be kell hogy dőljön, a tőzsde elvesztette a valódi lényegét,nem beszélve forexről,a több százszoros tőkeáttételű kaszinóról,a kamatkülönbözeten alapuló trédek virágkora még mindig tart, az olyan valutákat mint huf ez mozgatja,és emiatt zsarolják az országot is,elkezdődött a világban egy valutaháború,mindenki leértékel,nyomtat,végnélkül,és ebben a világban kéne MO-nak helytállva fejlődni,olyan vezetés alatt amilyen most épp van,szóval vannak kétségeim
1 KINA növekedés
2 QEx
3 EU politikai és pénzügyi egység
4 MO - IMF párharc
5 INDIA növekedés
6 JAPÁN államadósság
és ezekkel szemben csupán a szájkarate
a következő héten eldőlhet merre is az arra,mert ez simán mehet még fölfelé is,de figyelni kell,mert nagy megtépés utánni korrekció egyszer csak nem korrekció lesz hanem az első piros gyertya hetesen,amit majd még vagy 30-40% esés követ
hatiban én keresen a jó shortbeszállót,persze nem tuti hogy a napokban lesz ,kiderül