Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #536474

Profi vagy. Azt hittem csak ilyen helyi sör virsli versenyeken nyomjátok. :)

Régebben én is versenyeztem horgászatban, sakkban , és pingpongban. De csak alacsony szinten, kb ilyen helyi megyei "tsz kupa szinten". :)

Pl horgászatban is komoly szintre eljutni mint versenyző nagyon időigényes állandó versenyek, kell szponzor is komoly versenyzőknek mert utazás , szállás, felszerelés, etetőanyagok , csalik ez 10 milliós költség/év annak aki igazán komolyan műveli. Egy-egy igazán komoly versenybot pl rakós bot 13,5 m-es hosszban sokszázezeres- milliós költség, ilyenből profiknak sok van. Csak egy olyan teljes felszerelés készlet amire azt mondod alsó hangon , hogy elmegy profi szinten egy élvonalbeli versenyzőnek, legalább 10-15 millió akkor nem mondtam sokat. Plusz rengeteg idő, valahol van egy verseny előtte napokkal odamennek , horgásznak a pályán , szinte nonstop a vizen vannak egész évben. Egy versenyen etetőanyagban bedobnak a vízbe ötven-százezer Ft-ot. Legyen friss szunyoglárva literszámra, csonti, jó etetőanyagok stb stb. Versenyek folyamatosan vannak plusz edzések :) Felszerelés gyártók szponzorálják a nagyokat shimano stb stb.