Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Bocsánat

Előzmény: #535021

"És én nem levegöbe beszélek, nagyon közeli tapasztalataim vannak."

A példa arra vonatkozott, hogy attól, mert egy orvosnak nincs gyomorrákja, attól még tudja gyógyítani, csak ez túl triviális. A pszichológiáról nekem is meg van a véleményem, de ez itt off, direkt írtam, hogy rossz példa lesz, csak nem jut az eszembe jobb.

"Megerösítetted az elképzelésem, hogy szószátyár elméleti ember vagy. [...] azok, mert alapból nem lénygretörö, gyakorlatias ember vagy. Nem?"

Az mondjuk nem jut eszedbe, hogy ez nekem egyfajta hobbi és kikapcsolódás, mert nagyon fárasztó a valós életben az állandó tömör üzleti angol használat, meg mondjuk a 100-150 oldalas SLA-k tanulmányozása? :) Tudod, az igazán jó hobbi egyik legfontosabb jellemzője éppen az, amit nem csinálsz a munka közben, hiszen ha ugyanazt csinálod, akkor nem tud kikapcsolni.

"És nem kell olyan buta kifogásokat gyártani, hogy nincs idöd tömören fogalmazni, azért km-sek a hsz-eid."

Rendben, elárulom, baromira lusta vagyok összehúzni őket, mert amikor leírom azokat, akkor már nem érdekel annyira, hogy még nekiessek és százszor átírjam. Van rá példa, de nem jellemző. A másik az, hogy ilyenkor lazítok, tehát flow állapotba megyek át, és sokszor magam sem veszem azt észre, hogy mennyit, avagy mennyi ideig írom. Ez így jobban tetszik? :)

SZERK: Elnézést a kavarodásért, de az eredeti üzenetben hülyén benne maradt egy idézett hozzászólás, de szerkeszteni már nem tudtam, így töröltem, és így másolom vissza.