Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

phiona Előzmény: #534922

Nah jó hogy kimondtad, én nem mertem, de neked erősebb a hited, szal reméltem is h előbbutóbb megteszed :-) Szal a lényeg igen h az erők polarizálódnak, a jó és a rossz harca nem csak gyermekmesék, és a Star Wars v a Gyűrűk ura nem ostoba filmek hanem korszerű eposzok mint az Aeneas v a Gilgames v a Kalevala… A harc pedig bennünk folyik, és minden gyalázat akár az inkvizíció nevében akár az itt most szeretetet hirdetők nevében az „ellenoldal” diadala. Ez is energetika, mágnesesség, +/- tartományok vonzása. De te Ricsi akkkor viszont ki kéne mondani azt is h az Isten (a jó) nem feltétlen, qrva kemény ellenlábasa van, és gyerekek döntsétek el h melyik oldalon álltok… És ne azért álljatok a jó mellé mert majd de nagyon megüdvözültök, hanem mert jónak lenni jó :-) Próbáljátok csak ki, az ember ilyen: a rossz után gyárilag lelkifuri, a jótett után jóérzés, megéri :-) Urrralom ments Isten :-) hátt nem arról volt szó h ő csak szeret? de viccen kívül: nem telik olyan sokba, és jó a jó oldalon állni…