Re: nincs cím
Előzmény: #534653Viszonylag ritkán esik meg az, hogy valaki annyira elszólja magát mint Ibiza, hiszen miután lefikázott - és ezzel szegény RBBJ-t is magával rántotta, mely szerint egyetértenek, hogy nem vagyok vállalkozó -, azután leírja azt, hogy azért tette ezt, mert például szerinte a csempészalagut kitalálása nem más, mint a lehetőség meglátása, a vállalkozó pedig az, aki ezt meg is megvalósítja, és szerinte ez az üzlet és a vállalkozás.
Sőt mi több, még azt is leírja, hogy a magamfajták az ilyen "üzleti lehetőséget" még csak fel sem ismerik és ha rajtuk múlna ilyen nem is jönne létre, de bezzeg a magafajták minden ilyet meglátnak és megragadnak, mert szerintük ez a kapitalizmus, a szabad piac és az üzlet, valamint a verseny és a profit.
Magyarul, tulajdonképpen az a vicc, hogy ""nyert"", hiszen ha számára ezt jelenti a vállalkozó és a vállalkozás, akkor én tényleg egyáltalán nem vagyok vállalkozó és tényleg közöm nincs ehhez a világhoz :)
És én ennek nagyon örülök :)
Viszont innentől már komoly bajom keletkezett, hiszen most már tényleg nem tudom minek nevezzem magam, mert ha ez a "vállalkozó", akkor minek nevezzek egy nagyon nyereségesen, stabilan működő céget építő és működtető személyt, azaz magamat? :)