Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #533610

"Egy picit eltúlzod vagy tényleg volt ilyen?"

Huhh, nem eltúloztam, csak karikíroztam... és ez itt történt :(

"banyaizra emlékszem csak (ha rá utalsz, nyilván érzelmeid kicsit eltorzítják az ott írtakat), aki mint a szerződés szentségére hívta fel a figyelmet."

Kivéve, ha a bankok szegik meg és foglaltatják törvénybe a szerződésszegést, manipulálják a libort, vagy adnak el hasis terméket.

"A bankok "csak" éltek egy lehetőséggel, amit a felügyeleti szervek engedtek."

Érdekes módon, ahogy a "baráti felügyeleti szerv" élén változás állt be, már nem is annyira így szólt a fáma.

"Nem bagatellizálni akarom a dolgot, de nem hiszem hogy itt feltétel nélkül bele lennének szerelmesedve a bankokba."

Csak nézzed meg, ahogy az Imperial Monetary Forces bejövetelét vágyják. Ehhez képest Jézus várása szinte szóra sem érdemes :)

"Erre szoktam azt mondani, hogy minden néppel annyit lehet megtenni, amennyit megenged, hogy megtegyenek vele."

Ez ügyben ajánlom figyelmedbe a gumilövedéket, azonosító nélküli rendőröket, a Parlament köré rakott kordont, vízágyúkat, lovasrohamot, és úgy általában a totális terrort, avagy a böszödi beszédet, sukorói kaszinót, vagy úgy általában azt a mentalitást aminek csak annyi volt a lényege, hogy mindig és mindenkivel szemben a magyart kellett gyűlölni és az idegenek érdekeit kellett elvtelenül kiszolgálni. Vannak, akik szerint ez a demokrácia, hát szerintem meg nem.

Ilyen előzmények után tényleg csak forradalmat lehetett volna csinálni a változáshoz, vagy fogcsikorgatva kivárni a választásokat.

"realizálták volna a bukót, azért nem vették igénybe, (plusz) így annuitásos hitel esetén, megint a kamat törlesztés lenne a domináns, most már legalább a tőkét is törlesztik. Ja és a gyűjtőszámlán úgy is gyűlne a plusztartozás amit 3(?) év múlva lehet pluszban fizetni. És senki nem hiszi, hogy jobb lesz 3 év múlva neki."

De nem így működik az árfolyamrögzítés, hanem úgy, hogy öt évig fizetheted 180 Ft-al a törlesztést (kamat+tőke!!), és az efeletti rész TŐKETARTOZÁSA(!) CSAK TŐKE formájában van vezetve egy elkülönített számlán. Ebből viszont pont az következik, hogy aki a tőke+kamatnyereséget beteszi a bankba, az öt év múlva BIZTOSAN több pénzzel fog azon a számlán rendelkezni, mint amennyi tartozása felgyülemlik, azaz simán kifizeti a gyűjtőszámlát, a maradékból meg akár előtörleszteni is tud. Vagyis biztosan jobb helyzetben lesz, mint aki törleszt tovább a magasabb árfolyammal kamatot is... ezért nem értem.