Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

lagwagoner Előzmény: #533550

"Hát nem emlékszel már a végtörlesztésről szóló topicba, amiben folyamatosan az volt a reakció, hogy "hogyan képzelik ezek a bugris magyarok", hogy "kommunizmus lesz", meg hogy a "bankok (áldassék a nevük, mammon növessze hosszúra a ...)"-hoz nem lehet rosszat szólni, hozzájuk nyúlni, hiszen azok érinthetetlenek."

Egy picit eltúlzod vagy tényleg volt ilyen? banyaizra emlékszem csak (ha rá utalsz, nyilván érzelmeid kicsit eltorzítják az ott írtakat), aki mint a szerződés szentségére hívta fel a figyelmet. A bankok "csak" éltek egy lehetőséggel, amit a felügyeleti szervek engedtek. Nem bagatellizálni akarom a dolgot, de nem hiszem hogy itt feltétel nélkül bele lennének szerelmesedve a bankokba. Én sosem csíptem őket, ezért igyekszem annyira rájuk támaszkodni csak amennyire szükséges (számlavezetés, értékpapír vétel), nem többre, hisz mindenki előtt nyílt titok a szándékuk...szerintem. legalábbis itt.

"Tudod mi jutott erről eszembe? Antall elhíresült mondása: "Tetszettek volna forradalmat csinálni""

Valóban ide illik. Ha majd egy dev.hiteles sír nekem, ezt mondom neki. Lenne nagy csönd.

Erre szoktam azt mondani, hogy minden néppel annyit lehet megtenni, amennyit megenged, hogy megtegyenek vele.

"Ehhez képest alig veszik igénybe, ami legalábbis nagyon furcsa, hiszen pénzügyileg, gazdaságilag, kiszámíthatóságilag egyszerűen sokkal jobb, mint állandóan többet fizetni. EZT tényleg nem értem."

realizálták volna a bukót, azért nem vették igénybe, (plusz) így annuitásos hitel esetén, megint a kamat törlesztés lenne a domináns, most már legalább a tőkét is törlesztik. Ja és a gyűjtőszámlán úgy is gyűlne a plusztartozás amit 3(?) év múlva lehet pluszban fizetni. És senki nem hiszi, hogy jobb lesz 3 év múlva neki.