Hozzászólás
HathorYo reggelt!
Na megint szép napra ébredtünk.
USA megint napi maxon zárt, reggeli futija is pluszban, egész Ázsia jó nagy pluszban.
Mondtam tegnap, hogy tegnapi -1.8%os Hang Seng másnapra +2%lehet. Mindig ez a játék megy.
Remélem ma már kapnak a longosok ebből az emelkedésből valamit, mert eddig a nemzetközi hangulathoz képest, mert forint hangulathoz igen gyenge a piac.
Talán megjön a kedv ma vételre másnak is.
MOL kitörhet ma.
OTP mehetne háromszög tető felé.
Richter elhagyhatná 37.000et már fel.
Mtelcsi meg? Lépesgesen fel, jó osztalék papír.
Kis papírokra is rátalálhatnának, legyen már jó a kizsákmányolt befektetőknek is picit, de nagyon nem.. mert huszadolásokat, századolásokat nem lehet kompenzálni semmivel pár nap alatt.
Nikkei: 1% pluszban, Hang seng: 2%pluszban, Shanghai: 1.15% Ausztrálok 1.22%
DAX futi 6720!
Big-E! Láttam tegnap csak nem bírtad ki, beshortoltad Daxot.
Ez a minden napi picit fel és nyekk tipp, megint váratott magára, ellenben már lassan én is kezdek aggódni a nagyon jó hangulat miatt, csak sajnos nem sokat fogtam ki itthon belőle.
Itthon mondjuk még van fel lehetőség bőven, ugye még semmit nem mentünk.. azt nem tudom kinti hangulat meddig bírja.
Meg kell néznem kinti chartjaimat mi van itt, hogy új csúcsokra törtek az indexek.
Régen volt itthon 5-600pontos emelkedés napon belül.. azért anno nem volt ritka hatiban a napon belüli 500pontos mozgás. Egyszer megadódhatna már.. ,-)
Régi gépemről írok, ezen régi Markers van.. kicsit nézegettem benne hatit, és 18.400-18500as célt tűztem ki magamnak benne, de gyanítom, hogy egy hetet kell rá várnom legalább.. addig égszakadás, földindulás is lehet ,-)
Na Yo kereskedést!