Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #531757

"Arról nem tehetek ha ilyen agyhalott módon érvelnek az imf ellen mert ki akarna minket zsákmányolni a nem tudok kicsoda, állítólag."

Mi az, hogy nem tudjuk? A FED irányítása alatt álló pénzügyi birodalom, amely nem kívánja azt, hogy a jövőben államokakkal kellen sz*rakodnia, így az egyszerűség kedvéért azok felszámolsáára és az emberiség direkt kizsákmányolsára törekszik. Kb olyan az egész, mint a középkor, ahogy a Fuggerektől a Borgiákon keresztül a ""családok"" felemelkedtek, vagyis arról szól az egész, hogy először eladósítasz, utána kifosztasz.

"Nézd meg Kövérrel készült legutóbbi interjút, vmelyik imf-es topikban. Elmebaj a köbön vsz."

Én pont azon lepődtem meg (ha megtalálod), hogy újabban kezd vagy ő úriemberesedni, vagy én egyre inkább egyetérteni vele. Tudod, lassan eljutok oda, hogy ők 2000-2002 között is ugyanazt beszélték, mint most, csak akkor még senki sem értette, hogy miről beszélnek, nomeg, akkor még nem is volt ennyire nyilvánvaló.

"Ki kell írni mint a korhatáros filmek előtt az ilyen nyilatkozatoknál, hogy kizárólag ostobáknak és hülyéknek."

Ars poeticának sem utolsó ezen mondatod, elvégre te szoktad ezeket előszeretettel olvasgatni és nekem idézgetni :)