Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: kerekecske dombocska hová mész te forintocska

Ibiza Előzmény: #531224

továbbra sem hiszem te vállalkozol.. ezeket már leírtuk párszor..döntsék el akik akarják kinek van igaza vagy egyik sem igaz..

a normális élethez hozzátartozik a fodrász az autószerelő az étterem..aki normálisan keményen dolgozik annak a takarójának el kell érni odáig..ha nem akkor gond van... de ezen sem vitatkozom..tök felesleges..

a példáimat sem érted pedig innen már nincs hova leegyszerűsíteni.. általános suli 5.osztály..szöveges példa szintjére raktam.. egyéb hatásokat már hozzá sem mertem írni..

"Amióta NATO beszállítói minősítése is van annak a cégnek, ami ilyesmivel foglalkozik, azóta nem cseszegetik ilyesmivel. "

"annak a cégnek"..milyen annak a cégnek..nem is ismered..az én pályámon és sok vacak kínai cégek..a kínai úgy keres nem piaci árakon termel..önköltségi ár alatt elad..a kapott devizán olyat vesz amit 3x-os pénzen tud eladni kínában.. és miért... mert szar leértékelt pénze van és egy zárt védett piacon tud eladni..a gond az gyakorlatilag csont nélkül árulnak kínai terméket európában..(alacsony vám, vagy kijátszák)a kereskedőnek jó kicsit a vásárlónak is..de a vásárló ezért veszti el az állását és a végső összefüggésben növeli/elnyújtja a válságot európában.