Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #530372

"Nem olyan egyszerű az a Ft-ra konvertálás a gyakorlatban, mint itt leírni."

Én nem azt mondtam, hogy egyszerű, hanem azt, hogy meg kell tenni.

"Egyébként pedig ha jól tudom egyszer (ami hol közeli, hol távoli jövő épp mit dob ki a gép a politikusoknál) Eurt szeretnénk hivatalos pénznemnek."

Mint nyilván feltűnt, egyre kevesebben szeretnék az EUR-t pénznemnek. Nagyot változott a világ, de te úgy beszélsz, mintha semmi sem változott volna. Még az is lehet, hogy pár éven belül EUR sem lesz.

"Azért engem nyugtalanít ez a 2014 közeledés zuhan a népszerűsége a forradalmároknak , és tudod a vadállat is akkor a legveszélyesebb amikor sebet kapott. :)"

Mire gondolsz zuhanó népszerűség címszóval? Arra, hogy már csak 50% körüli a támogatottságuk a pártválasztók körében, vagy arra, hogy a Jobbikkal együtt masszívan 2/3 felett lennének továbbra is? Csak azért kérdem, mert a liberálboslevikok összesen 1/3-ot sem tudnak felmutatni és az általad említett "zuhanásból" példátlan módon SEMMIT sem tudtak profitálni.

"Ez újabb kétségbeesett ötlet cunamit is indíthat akár, hacsak a külső környezet nem siet a segítségünkre."

A liberálbolsevikoknál pontosan ezt művelik, állandóan uszítanak az ország ellenében és minden külföldi szervezetet felkérnek, hogy támadja meg az országot, hogy gyengítve a hatalmat, hazugságokkal újra hatalomra kerülhessenek.

"A kétségbeesett, átgondolatlan ötlet cunamiból pedig ez is bőven elég volt."

Ezért kell a liberálbolsevizmussal leszámolni, egyetértek.