Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #530273

"Ki az a mi? Magyarország jelenlegi kormányára gondolsz? Ebben az esetben esélyes."

A liberálbolsevikokon és a csatlósmédián kívül senki sem erőlteti, hiszen mindenki más tudjha, hogy jelenleg VAN IMF hitelszerződésünk és csak a liberálbolsevik és csatlósmédia pattog azon, hogy nincs és ezért kell.

Egyebekben újólag jelzem, hogy jelenleg a nettó devizaadósságállományt meghaladó devizatartalék van az MNB-ben. Minek is újabb hitelkeret, ha jelenleg is 100% lefedettség van a devizában kibocsájtott kötvényekre?

"A költségvetést fenntartható módon egyensúlyba kell hozni, ez elemi érdek."

Csakhogy ezekkel a módszerekkel nem lehet egyensúlyba hozni, ez teljességgel világos. Attól, hogy az uzsorásklán kiszipkázza a pénzt és helyette uzsorát folyósít, attól nem fogunk jobban élni, az ingatlan és vagyonadó pedig egyértelmű FELÉLÉST jelent, hiszen a meglévő vagyont FOGYASZTJA. Magyarán szólva, feléli ami van, minden megtakarítást és ennek helyébe a sokkal nagyobb méretű uzsorát teszi, ami egyértelműen fenntarthatatlan költségvetést jelent bármiféle közgazdaságtan szerint - kivéve a liberálbolsevikot. Mert egyebekben mindenki értheti azt, hogy ha a vagyon felélődik, attól fenntarthatóság nincs, merthogy a fenntarthatóság első lépése az, hogy NEM KELL VAGYONT FELÉLNI, azaz privatizálni és lakosságot kifosztani. Aki ebbe az irányba akar menni "fenntarthatóság" címén, az azt preferálja, hogy az uzsorásuralom legyen fenntartva és jövedelem helyett uzsorából éljen az ország belátható időn belül, magyarul hogy legyen felszámolva a szabadság és éljen az adósrabszolgaság.

Magyarán, mellébeszélsz, hiszen az, amiket leírsz, annak semmi köze ehhez az irányhoz, azaz az adóátrendezéshez az uzsoraprofit növelése érdekében.

"Ehhez bevételt kell növelni, párhuzamosan kiadást csökkenteni, strukturális reformokat végrehajtani, állami pénznyelőket elzárni , gazdasági növekedést felpörgetni stb stb. "

Ez bullshit, ebből állt az előző két ciklus. Lakosságot megnyúzni, jövedelmeket csökkenteni, struktúrális reformmal kölcsönből, uzsorából GDP-t kimutatni, hogy még több uzsorát lehessen fizetni. Állami pénznyelőket is növelték, a gazdaságot pedig felszámolták. Ezt éltetni?

"A kormány jokere 2 éve a bankok rúgdosása, kell még 100 milliárd nosza adóztassuk őket. Ez egy idő után kínosan kellemetlen gazdasági következményekkel járhat."

Például azzal, hogy kiderül, hogy mekkora gennyes profitot is gyűjtöttek be eddig, hiszen minél többet adóztatsz rajtuk, annál inkább látható, hogy ugyanannyi marad az eredményük. De facto, a végtörlesztés dramatizálása után kiderült az is, hogy évente tudnak ennél többet fizetni és még akkor is megéri nekik itt maradni. Magyarán, aki ezeket félti, az abban érdekelt, hogy újra szabadon rabolhassanak errefelé. Az kétségtelen, hogy kínos ez a felismerés, mert ha erre máshol is rájönnek, akkor aztán főleg vége az ingyenlélő broki és uzsorás életmódnak és még a végén dolgozniuk kell.

"Vsz ingatlan és vagyonadó nem feltétlenül ördögtől való, de először azt szeretném látni , hogy az állami szférában egy Ft sem lesz elpazarolva."

Kifejezetten a sátántól való ötlet, ugyanis ez vagyonfelélés. A liberálbolsevik ideológia alapja: A magántulajdontól megfosztani az embereket, hogy kiszolgáltatottak legyenek a rablóhordáknak.

"Egyébként várjuk meg milyen feltételeket szab az Imf."

Tudod, ilyenkor mindig elcsodálkozom azon, hogy egyszer azt állítod, hogy az Imperial Monetary Forces egy közönséges bank, utána meg azt állítod, hogy EGY ORSZÁGNAK(!) és egy ország SZABADON VÁLASZTOTT KORMÁNYÁNAK POLITIKAI(!) feltételeket szabhat. Hogy is van ez?