Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 124 cseh benzinkutat vásárolt a MOL

Előzmény: #530017

Csak nézzed meg, ahogy hullik szét a hazugsággyár, amiben hiszel:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/tobb_bank_is_manipulalta_a_kamatokat.169919.html

""Legalább egy tucat nagy bank lehet érintett világszerte a kamatmanipulációban egy magas rangú brit tisztviselő szerint, írja az MTI.

"Világszerte 10-14-re tehető azoknak a nagy bankoknak a száma, amelyek részt vettek a kamatok manipulálásában" - mondta a Handelsblatt keddi számában a brit pénzügyminisztérium piacszabályozásért felelős államtitkára. Mark Hoban szerint a brit Barclays banknál kipattant ügyben más uniós országok pénzintézetei mellett amerikai és japán bankok is érintettek lehetnek.""

Most komolyan, ide, ehhez a rendszerhez visszatérni? Hiszen ordít az egészről, hogy azért omlik össze mert nem tartható fenn tovább az adósságpiramis, ha a FED&bűntársai nem írják le a veszteséget. Egyebekben, ha nem lett volna QE, meg nulla (közeli) alapkamatok, iszonyat pénznyomtatás, ""bankmentés"", akkor már régen romokban állna a régi rendszer, így csak elnyújtották az agóniát arrafelé, mert semmit sem tettek annak érdekében, hogy ne rendezetlen összeomlás legyen ennek az egésznek a vége.