Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 124 cseh benzinkutat vásárolt a MOL

Előzmény: #529840

Avagy, nézzed meg ezt a förmedvényt, ezt az undorító gennybandát:

http://www.portfolio.hu/gazdasag/kiszivarogtak_brusszel_kemeny_feltetelei.169865.html

Basszus, Görögország de facto csődben van mégis kitömik pénzzel, Spanyolország is valószínűleg menthetetlen, de mégis haladékot kap(!), sőt pénzt kap, a többi is inkább csak tetszhalott, erre ideadja ez a tróger hányadék banda ezt az ultimátumot NEKÜNK, akik pont betartják az elvárásokat és minden számadatuk aszerint alakul amit elvárnak?

Ez a mocskos csinovnyik horda, ezek a liberálnácik immár nyiltan az uzsorások kiszolgálására kívánnak kötelezni minket, hiszen az egész elvárásrendszer csak arról szól, hogy ingatlanadóval és vagyonadóval tönkretenni a MAGYAROKAT, hogy az uzsorásklán jobban profitáljon.

És annyi eszük sincs, hogy még pár ilyen ultimátum és érni fog a Jobbik Terrorisztánból kilépési népszavazásának sikere. Egyszerűen félelmetes ez a kettős mérce és ez a teljes benyalás az uzsorás klánnak, amivel azt akarják demonstrálni, hogy bár arrafelé nagy ívben tesznek az összes szabályra, majd errefelé jól betartatják.

Hát én meg elvárom, hogy nekik tartsanak be, mondjuk egy kocsirudat, amire felhúzzuk őket amúgy análisan ingerelve. Elképesztő arrogancia és arcátlanság amit művelnek.

Az EU-nak vége van, csak még tetszhalott állapotban tartják egy kicsit, hogy azok, akik közel vannak a tűzhöz még ki tudják vonni a pénzüket innen. Onnantól megindul az erózió, mert ahogy elkezdenek kilépni az erősebb gazdaságok(!) az EUR zónából, onnantól nincs megállás a lejtőn.