Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: romániás ponta diktatúrája

Előzmény: #529758

Ezeknek már tényleg annyira elment az eszük, hogy a liberálbolsevik kifejezés sem fejezi ki az ideológiát. Ezek már liberálnácik.

Egyszerűen félelmetes az, hogy még ez a legújabb román ámokfutás is inkább "elnézhető" kategória, de "bezzegorbánnal" le kell számolni. És úgy egyátalán, hogy lehet összehasonlítani a két esetet, eseménysorozatot? Ellenünk egész pályás, komplett letámadás indult, itt meg már indul az, hogy "ezt el kell nézni, a lényeg az, hogy a liberálbolsevik rendszert egyelőre nem változtatják meg", mert úgyis maradnak az Imperial Monetary Forces uralma alatt. Ha meg szabadságharc nincs, akkor a diktátor nyugodtan építheti a hatalmát.

Basszus, annyira átlátszó már ez az egész, hogy félelmetes... és mégsem látják át oly sokan, mert nem akarják átlátni. Banyek, hát Magyarországon lejárt az államfő mandátuma, akit mellesleg egyáltalán nem kívántak eltávolítani hivatali idejében - és megválasztottak egy újat egyebekben az akkor még hatályban lévő régi jogszabályok alapján.

Ezt bármiféle formában összehasonlítani, párba állítani azzal, amit ott művelnek, az önmagában maga a hazugság netovábbja, mert ez egyszerű mocskolódás, amivel azt a látszatot akarják kelteni, hogy ugyanaz történt itt is, ami arrafelé. Remélem, a külügy jegyzéket küld tiltakozásul, mert ebből elég volt.