Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 124 cseh benzinkutat vásárolt a MOL

Előzmény: #528713

"Nem tudok róla, hogy az mnyp ügyben mi imf-el egyeztettünk volna."

Már elnézést, de te folyamatosan valamiféle "felettes hatóságként" beszélsz az Imperial Monetary Forces-ról, miközben erről nyilvánvalóan szó sincs és szó sem lehet. Nekünk nemhogy egyeztetési, vagy tájékoztatási kötelezettségünk nincs velük szemben, hanem semmiféle beszámolási kötelezettségünk nincs.

"De valóban esélyes, hogy ilyen akciókat nem biztos örömmel fogadtak volna."

Akkor máris tudható, hogy helyes volt a döntés.

"Usá-ra nem vethetünk ki hadisarcot marad a lakosság, vagy a vállalatok és így tovább."

Egészen pontosan: Az USA-ra nem, de azt megtehetjük, hogy csökkentjük a hadisarcot, illetve a ""semlegesség"" mögé bújással kimaradunk az újabb és sokkal hatalmasabb hadisarckörből. Ha pedig nem kifejezetetten az USA érdekeket sértjük, hanem uniós érdekköröket, akkor van esély rá, hogy "megússzuk". Így megoldható az, hogy megosztódjanak a terhek a lakosság, vállalatok, multik, uzsorások és a gyarmattartók hadisarca között. Egyelőre működik a taktika, és szerintem ez önmagában nem semmi.

"Szóval azért nem egy akkora szellemi teljesítmény ez amitől el kell ájulni vsz, és azt feltételezni, hogy ezzel feltaláltuk a spanyolt viaszt és bárki minket koppint."

Hát, a chipsadótól az alkotmánybíróság csorbításán át az elnök lemondatásán keresztül az energiaszektor különadóztatásán át a tranzakciós adóig elég sok olyan dolog kezd mainstream lenni, amibe itt kezdtek bele. Ebben pedig nem az a spanyolviasz, hogy feltaláltuk az igazi orthodox konzervatív gazdaságpolitikát, hanem az, hogy ELKEZDTÜK alkalmazni már akkor, amikor a világ még mindig hitt a liberálbolsevizmusban.