Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: 124 cseh benzinkutat vásárolt a MOL

Előzmény: #527998

"majd emlékeztetlek amikor éppen vmi "zseniális" programra kell a lóvé , mert éppen jön vmi k. fontos választás amit célszerű lenne megnyerni , és bagóért elkotyavetyélik."

Mondjuk nézzük az elmúlt 20 évet. Ha jobban megnézzük, akkor ez aztán pont a Malévtől a Liszt Ferencig mindenre ráhúzható, amihez a liberálbolsevik kormányok hozzáfértek, mert pontosan ezt művelték. Ugyanakkor azt is érdemes megnézni, hogy rajtuk kívül csak a teljesen amatőr Antall féle kormánynak látszó káosz volt, ami eszetlenül privatizált. Mert ha jobban megnézed, akkor a Horn kormány esetében a privatizációs bevételek döntő többsége bizony az MNB-be került tartalék címén, vagyis egyszerűen csak egy szükségszerű vagyonátcsoportosítás történt, az első Orbán kormány idején meg pont folyamatosan leállították a privatizációt, ebben az időszakban pedig valójában egyáltalán nem volt.

A félelmed tehát nem alaptalan, sőt, nagyon is valós - de pont ebből következik az, hogy soha többé nem szabad visszaengedni az állami vagyont szabad prédának tartó bűnbandát a hatalom közelébe sem, ezzel szemben egy Horn-Orbán féle szocdem-konzervatív CENTRISTA tengely mentén ettől egyáltalán nem kell félni.

"De legyen neked igazad, csak az a 60 év nem ortodox dolog az meredek bár nem valószínű még annyit élnék de nem szeretnek a végén füveket és virágokat gyűjtögetni kaja címén, ha vmelyik "csodafegyver" besül :)"

Bár nyilván Magyarországra céloztál ezzel, ugyanakkor felhívom figyelmed arra, hogy jelen pillanatban ez éppen világszerte tendencia, csak mi megelőztük a világot ebben. Jelen pillanatban amit mi csinálunk az inkább iránymutatás (ami szokatlan), és mások a "követők", de akárhogy is nevezzük, az amiben te hiszel, az az egész világon csúfosan besült. Mondhatni, az adósságból GDP növekedés "csodafegyvere", az elmúlt 20 év liberálbolsevizmusa komplett besült, mondhatni, most már látható a víz feletti "megtakarításról" és "GDP"-ről, hogy az mi is valójában, ha a víz alá tekintünk...

http://www.istenrol.eoldal.hu/img/picture/2/iceberg2.jpg

Szóval, lassan hozzá kell szoknod a gondolathoz, hogy az volt maga az unorthodoxia, ahogy ti képzeltétek, hogy a világ működhet és ennek van vége. Egy dologban igazad van, lehet hogy nem csak 60 évre, hanem örökre, ugyanakkor az emberi hülyeséget ismerve, lehet, hogy mégiscsak visszabújnak ezek a sötétben bújkáló forradalmárok a mi életünkben a hatalom közelébe.

Ezért kell ettől félni és nem feledni, mert akkor nem fogunk megijedni.