Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Növekedést jelez előre a magyar beszerzési manager index

Előzmény: #527923

"eccerűen mert nincs más út."

Azt azért nem állítanám, hogy nincs más út, de az most már azt hiszem véglegesen kijelenthető, hogy az úgynevezett orthodoxia maga volt a tragédia, és ezt most már MINDEN létező állam esete bizonyítja, amely adósságból ""növekedett"". Mondhatni, az eddigi orthodoxia (adósságnövekedés==GDP növekedés) volt MAGA az orthodoxia, amellyel le kell számolni, hogy visszatérjünk arra az orthodox útra, amely az "addig nyújtózkodj, amig a takaród ér" elvből vezethető le, és amely sajnos nagyon fájdalmas lesz az elkövetkező 10-20 évben, amig ugye ebbe az is beletartozik, hogy az adósságleépítés miatt jóval alacsonyabb lehet az életszínvonal még annál is, amennyit ténylegesen megtermelnek az emberek és az államok.

Ami viszont már most nagyon nem tetszik az a csahos médiumok csinovnyikjainak kommunista őrjöngése, amely arról kezd értekezni, hogy "fizessenek a gazdagok", holott talán ez volt a történelem első olyan eseménye, amikor a számát valójában nem a gazdagok, hanem éppen a szegények akarják fizetés nélkül otthagyni, illetve másokkal megfizettetni.

Nem véletlenül undorodtam eddig is a HAMVAZSTÓL és a liberálbolsevikoktól, ők már csak ilyenek, már kezdődik a forradalmi hangulat keltése, hiszen a lényeg csak az, hogy liberálbolseviknak dolgozni ne kelljen. Vagy tartsa el az uralkodó osztály, vagy állhasson a destruktivitás élére, de a kezét nehogy véletlenül munkához kelljen érintenie.