Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: törölve

Előzmény: #527575

"Nem iszok rá mérget, hogy úgy van ahogy mondtam mert variálnak többször körülötte annyira nem követtem."

Az az igazság, hogy én sem követtem, és ezért zavart meg a kamatadó mint fogalom, azt hittem, általában a kamatra vonatkozik. Ebben az ügyben egyébként a hülyeség az eddigi csúcsok csúcsára jutott, mert amilyen megszólalások történtek az ügyben (és amiben simor viszi sajnos a pálmát) nem csoda, hogy engem is belekavartak az egészbe. Azt állítani ugyanis egyszerre, hogy ezt az állam fizeti majd meg ha az MNB nem hárítja át az a hülyeség übernetovábbja: Ugyanis ez azonnal kenterbe veri azon állítást, hogy ezen adóztatás egyebekben monetáris szigorítás lenne, különösen annak tükrében, hogy magánszemély esetében ez is adóköteles jövedelemnek számít.

"Gyere Mo topikba itt nem szeretek írni mert mindig szelektálod a hsz-mat, nem bírom ha felügyelet alá helyeznek. :)"

Madj megszokod, hogy nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy elképzeled és remélem, az élet egyre több területén fogod ezt megtapasztani, mert mint tudod én nem bírom ezt a fajta szabadosságot, amit egyesek szabadságnak próbálnak beállítani - én a valódi szabadságot szeretem, amikor világos és egyforma szabályok vonatkoznak mindenkire.

Egyebekben pedig, ha ennyire nem bírod errefelé a stílust, akkor miért jársz ide állandóan? Én nem véletlenül léptem onnan ki, az a mocskolódás, kocsmai hangulat nem az én világom, nem érdekel, nem dagonyázok benne.

Esetedben viszont az állandó idejárás és beszólogatási vágyad nem kicsit olyan, mint a vadász esete a medvével :) De ez már nagyon off, ráadásul nagyon sokszor kitárgyaltuk már.