Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #527275

"Nagyon kevés, szinte nem is található Magyarországon olyan ember, aki megfelelő közgazdasági végzettséggel rendelkezik, de ne tartozna a liberális gondolkodók közé"

Ez tulajdonképpen egy nagyon találó megfogalmazás, mert ennek a kiterjesztése is működik, azaz az, hogy a liberálbolsevikok szerint aki nem az ő vallási tanaikat fújja, az csak Fidesz bérenc lehet. Az is találó, hogy ha ez a gazdaságpolitika sikeres, akkor az nagy kárt tesz a vallási fanatizmusukban, tehát logikus a gyűlölet a "másság(!)" ellen még akkor is, amikor az szemmel láthatóan sikeres. (Megszűnik a túlzott deficit eljárás, államadósság csökken, költségvetés fenntarthatóvá válik, világgazdasági depresszióban enyhe recesszióval stagnáló munkanélküliség van, általában nincs államellenes hangulat).

Ugyanakkor az már nem igaz, hogy Matolcsyra csak ezért lehet dühös valaki, mert lehet ettől függetlenül is egyet nem érteni jópár megnyilatkozásával, intézkedésével, illetve számos nagyobb csoport szenvedett igen komoly anyagi veszteségeket, amelyek természetszerűleg dühösek lesznek ezért rá.

Viszont ez már kezdene aktuálpolitizálásba átmenni, tehát szerintem ezt a kérdést itt zárjuk le ;)