Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #526848

"...és ettől szeretnéd megóvni az olvtársakat."

Attól is hogy túl sokat, és attól is, hogy túl keveset költsenek, vagyis hogy legyenek egyensúlyban :)

Egyébként, pont most olvasom:

http://www.portfolio.hu/gazdasag/penzugyi_katasztrofa_fenyegeti_a_vilagot.169427.html

Ugyanazt, amit én már mióta mantrázok:

"Az, hogy lehetővé tesszük a bankoknak, hogy még több hitelt vegyenek fel, nem oldja meg a problémákat, hanem ellenkezőleg, azokat csak súlyosbítja. Az embereknek be kell fejezni a felelőtlen, jövedelmük által nem fedezett költekezést" - tette hozzá.

Az eurózóna legfőbb problémájára a megoldás az eladósodás megfékezése, és a hitelállományok leépítése. A fentebb említett megállapodás Rogers szerint csak újabb lehetőséget teremt a pénzintézeteknek, hogy még több hitelt vegyenek fel hosszabb távon - véli a guru."

Ebből is látszik, amit nemrégiben írtam: az, hogy nem mindegy, hogy ki mondja. Van, akinek szentírásnak veszik, ha ugyanazt mondja, mint az, akitől ugyanazt szentségtörésnek...

"De az A1-ből (prémium mini) SuperB-be (népautó közép-felső kategóriás) való átállás értelmezhetetlen volt így nekem."

Mert te downgrade-et akartál írni, én meg arra hívtam fel a figyelmedet, hogy ez nem Audi-ból Skodába-t jelent. Ez JÓVAL KISEBBE való KÉNYSZERŰ átülést jelent. Egyébként, nehogy azt hidd, hogy nincsenek sokan, akiknek önmagában az Audiból Skodába átülés is dráma lenne. Még a fenti példa esetében is.