Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #526568

"Valóban sok mendemonda kering, hogy ki is vagy mi is vagy valójában"

Nem semmi, ha az ember még életében legendássá válik ;)

"De végül is elárultad: cégvezető is és abban a cég(ek)ben alkalmazott is."

Mindig ezt mondtam :)

"Sajna (bocs hogy ide térek vissza) egy dev.hiteles nem csak hogy eladósítja magát, hanem fairnek tekinti a banki feltételeket (felvállal egy szerződéskockázatot, melyben engedélyezett az egyoldalú feltételmódosítás az esetleges kondíciós listákra való hivatkozás; átláthatatlan hivatkozási mátrix elfogadása magyarul, aminek a lényege, hogy a kamat nem csökkenhet. Valamint felvállal egy CHF/HUF shortot 20 évre."

Azért ehhez tegyük hozzá azt, hogy az a pofátlanság, amivel egyoldalúan módosították a szerződéseket (fiókfenntartási díj...), arra senki sem számíthat. Ahogy arra sem, hogy az SNB kamatcsökkentésére kamatemeléssel reagálnak, és arra sem számíthattál, ami most kiderült, még a Libort is manipulálták. EZEKET nem vállalta fel senki sem. Ha csak a szerződésben foglalt tételeket nézte bárki, akkor a mai napig jobbnak kellene lennie a devizahitelnek, mint a forinthitelnek. Csakhogy mint tudjuk, ezek valójában NEM devizahitelek voltak, csak annak álcázták őket. Ez pedig csalás. De ezt már sokszor kitárgyaltuk.

"Amit tapasztalok is azok körében akik adósság-rabszolgaságban senyvednek :-(("

Ezért szoktam támogatólag állni azon elképzelések mellé, amik az adósrabszolga felszabadításban, vagy könnyítésben érdekeltek.

"Nulla sikert értem el. Ja, bocsánat, az Unit-linked azért tarol....reménytelenek."

Ebben pontosan egyetértünk. Valóban ez a helyzet, a pénzügyi analfabétizmus az országban teljes katasztrófa.

"Lehet nem vagyok elég meggyőző :-)"

A gyorsan gazdagodj meg és a vegyél meg mindent mosttal nem tudsz versenyezni. Az emberi hülyeség végtelen.

"Úgy néz ki, ha az ember csak tényeket mutat az kevés. Vagy a két hetes ügynökképzőn szerzett "pénzügyi tanácsadó" pecsétet hiányolják? :-)"

Meg fogsz lepődni, a címkórság pont erről szól. "KI VAGY TE?" Ja, akkor hülye vagy, lásd irányomba mutatott véleményeket. NEM azt nézik manapság, hogy MIT mond valaki, hanem azt, hogy KI mondja. És ha a KI nem szimpatikus, akkor a mondandó már akkor sem lehet az, ha egyébként egyetértene vele.

"Ja miután nem hoz az UL, jönnek hozzám, hogy nézzem át, mert valami nem klappol: el is mondom miért van az hogy fizetnek még sem gyarapszik a vagyon. Akkor már figyelnek rám :-)"

Na ugye, hogyugye, hogy tudsz te is hozzátenni egy beszélgetéshez? :)

"Valószínű, mivel nem látványos ez a módszer, ezért nem is követik sokan, de mint ahogy mondod _AT_ nem is biztos hogy ezt kell követni."

Bármit, amivel előrébb jutsz és azon kell finomítani :)