Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Inkasszálás

banyaiz Előzmény: #526247

még az inkasszóra visszatérve, kérdés milyen felhatalmazást adtak.

Már eleve az, hogy egy önkormányzattól akarnának inkasszálni spéci téma mert van számlája a kincstárnál és ilyen esetben vannak lehetőségek , hogy vmennyi ideig kifogást terjesszen meg a jó ég tudja annyira nem vagyok ebben benne jogi oldalról.

Aztán a felhatalmazás lehet olyan ahol mindkét fél hozzájárulása kell a visszavonáshoz, lehet olyan ahol elég a fizető fél visszavonása, lehet olyan, hogy csak bizonyos iratok beterjesztése esetén vonható vissza.

Pl elképzelem azt a szitut, hogy érvényesíteni akarják, és az önkori jelzi a bankjánál, hogy visszavonják a felhatalmazást akár egyoldalúan is , mivel a szerződés már semmis (szerintük) és büntetőeljárás van az ügyben.

Lehet , hogy így is rákerül a végén a számlára, de előtte egy jogi meccs szerintem lemegy a bank, önkori, rfv jogászok között. És utána is akármi is történik , de az már lehet a bíróságon mert vki perelni fogja a másikat és a bankot.

Kiváncsi leszek én is , hogy mi lesz ebből be tudják e így szedni. Vagy egyáltalán megpróbálják.