meddig le?
reckonNem nagy kockázat kijelenteni hogy meglesz a legutóbbi mélypont. Kérdés, meddig húzódik a vita (mit vita? szarkavarás) az önkormányzatokkal.
Le lehet nyugodtan spekizni az E-star vezetőségét (én ebben annyira nem vagyok képben), de nem sok kétségünk lehet afelől, hogy pl Lázár mennyire tiszteli az írott szót, Erste ügy kapcsán jól látszódott. Aki látta a szimpatikus jegyzőnőt a Tényekben, az kaphatott egy kedves kis ízelítőt ebből.
Érdekes, ahogy valaki tnap este itt megjegyezte, hogy vásárhelynek 4-5 év kellett ahhoz, hogy ráunjon a szerződésre, és furcsa, hogy nem tudják honnan jön a gáz. (Ha nem az E-startól).
Sárospatak kapcsán azt sem értem, hogy hogyan írhatttak alá olyan szerződést, ami nem védi őket. (állításuk szerint kiszolgáltatott helyzetben vannak, mert nem lett annyival olcsóbb a távhő, mint amennyit leperkálnak a szolgáltatásért az e-starnak).
Sajnos az is igaz, hogy pillanatnyilag nincs jó adós. Macikával (ha így hívták) egyetértek abban, hogy bizalmi válság van, nem lesz csőd, viszont fogalmam sincs hogy meddig fog elidőzni ezeken a szinteken, vagy némileg lejjebb. Bonyolult, na.