Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #525255

Nem, azt írtam, hogy akinek megfelelő jövedelme van hozzá, az tudja, hogy ha valami elromlik, az annyiba kerül, tehát NEM HORROR áron van. Akinek ez horror áron van, az azt jelenti, hogy fogalma sem volt, hogy mibe vág bele és mibe kerül, vagyis messze erőn felül vásárolt autot magának.

Egy kötelező szervíz (ha nincs semmi gond) több százezer forint, egy egyszerűbb javítás háromszázezer forint, ez csak természetes ennél a kategóriánál. Ugyanakkor azt írtam, hogy mivel az alkatrészek ugyanazok(!) a kisebb járművekben is, ezért hiába vett volna 3-as, vagy akár 1-es BMW-t, akkor is ezt érezné, hiszen maga a BMW megengedhetetlen a számára.

Egyebekben ugyanis az ilyen pénznyelőt azonnal el kell(ene) adni és másikat venni helyette, csakhogy erre az illető nyilván nem képes, mert nem engedheti meg magának azt a veszteséget, ami ezen EGYSZER(!) realizálódna, hanem inkább részletekben fizetget többet, fogcsikorgatva.

Én pont azt írtam, hogy ha valóban megengedhetsz egy BMW-t magadnak mondjuk 4 évesen 6 millióért és az b*szakodik veled, akkor kivágod 4,5-ért a használatutora, hogy vigyék el azonnal, és utána veszel egy másikat.

Ha ezt nem tudod megtenni, akkor nem neked való az auto, ez ilyen egyszerű. MINDEN márkából ki lehet fogni pocsékot is, és jót is. Nem ebből látszanak a dolgok. Az anyagi helyzet abból látszódik, amikor valaki egy pocsékot fog ki ÉS NEM TUD BELŐLE KISZÁLLNI!