Re: nincs cím
lagwagoner Előzmény: #524945A 42-es 43-as hsz-t gondolom _AT_ nek címezted. _AT_ stílusát ne vedd a szívedre (bár nehéz) és megismerve téged elég nehéz is kihozni téged a sodrodból. Inkább fogadd meg/rágd meg a mondandójából azt a 30%-ot ami konstruktív számodra.
A hozamodra úgy értettem, hogy valszeg azért mondtad be a 16%-ot mert eddig 5-10 év alatt ez összejött kb. Én mindig vevő vagyok minden pénzügyfilozófiai stratégiára. Őszintén szolva sokszor csak megnézem itt, mit írtál Te meg Arsene Lupin, és szurkolok. és ezt nem álságos udvariasságból mondom, hanem az egy jel nekem is, hogy meg lehet csinálni, plusz (kontra)indikátor is :-)) És remélem jobban beindul majd az (itteni trade) szekered. Tőzsdéhez amúgy sem értek, nem sok vitát láttál tőlem itt ebben. De read-onlyban jelen vagyok. Én értelek téged is, meg _AT_ t is, csak túl sarkosak vagytok egymással szemben, holott mindketten a balanszra törekedtek, csak az út más. Ne bánkódj minden nagy ötletemberre legyintettek az elején :-) Szóval _AT_ nek lehet sok gyakorlata is mégha foghéjas stílusával időnként lenézőként ír is. Időnként hiúságunkat leküzdve érdemes ilyen emberre is figyelni. Számomra sok unszimpatikus embernek köszönhetek apróbb szikrákat, amikre utólag jövök rá.
"Nem azt jelenti, hogy sanyargatom magam, de bizonyos luxusfogyasztási vágyak természetesen az aktuális helyzet függvényében elhalasztásra kerülnek. "
Ez így korrekt. Nem értem én sem, hogy akinek nincs 800e-1500e havi bevétele, az miért ne így csinálja...