Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #524946

"neked az elméleten túl nincs az életben sok tapasztalatod. Tipikus agyonképzett, biztonságra törekvö alkalmazott vagy, aki másnak akarja láttatni magát. Szívem joga ezt a véleményt fenntartani."

Mint ahogy szoktam vala írogatni, a hülyeség állampolgári alapjog, miért vitatnám el tőled? :) Ha ezt a véleményedet akarod fenntartani, hát tartsad, de ha már arroganciáról beszélünk, akkor felhívnám figyelmed arra az apróságra, hogy te nekem akarod megmondani, hogy én hogyan élek, miközben én csak arra világítottam rá, hogy hogyan gondolkodsz. A kettő között iszonyatosan nagy ám a különbség, sebaj, majd egyszer megérted.

Őszintén kívánom, hogy ne úgy érezzed akkor, hogy mégiscsak nekem volt igazam. Engem ugyanis az nem fog boldoggá tenni. Nem azért mondom, hogy igazam legyen, hanem azért, hogy elkerülhessed. Ha nem hát nem. Jogod van úgy élni, ahogy szeretnél, arrogánsnak lenni, hülyének nézni a másikat, mert más véleménye van arról amiről te meggyőződéssel gondolod, hogy igazad van, ám ez hosszútávon nem túl szerencsés taktika.

Csak egy gondolat: Tudod miért keletkeznek a közhelyek? Mert a közösség levon egy következtetést. És általában nem a közösség a hülye, ha a tapasztalatokról van szó. Persze mindig vannak kivételek, de tapasztalataim szerint ennél sokkal többen vannak azok, akik azt hiszik, hogy ők lesznek a kivételek.