Regisztráció Elfelejtett jelszó

törölve

Ricsi Előzmény: #524460

Ha vasárnap már nagyon várod a hétfőt, nézegesd ezt a tőzsdét:

http://www.tase.co.il/TASEEng/

Általában mutatja a hétfői kezdő irányt.

Van egy rés 5 500 körül is, gondolom, egyszer az is záródik, így az 5 800-as shortom sem idegesít jelenleg. Persze, ha nem lenne rés, akkor sem idegesítene, mert nem csak résig járnak az indexek.

A 6 400 nekem is tetszene, már a 6 350 is, mert pénteken sem voltam gép mellett, és így nem tudtam ott eladni (vagy csütörtökön, ki emlékszik már). Szóval kb egész héten nem voltam, látszik az írásaimból is.

Vizsgálgattam a módszerem, amíg van másik index, ami más értéken van mint a dax (jelenleg ez a Cac), addig kényelmesen megvan az évi 50%. Ha az ember ezt 20 000 Eur-al csinálja, akkor az évi 10 000 Eur, ami cca havi 250 000 HUF. Ezzel már el lehet ketyegni, főleg, ha évente van 10-20 kötés, és nem foglalja le az ember idejét.

Egy kis matek: Ha évente csinálsz 50%-ot, akkor az 3 év alatt már 330%. Az első évben lesz a 7 500 Eur-ból 10K, a második év végére 15K, a harmadikra 22K. És már mehet is bárki nyugdíjba. Persze ez a módszer nem kecsegtet (kerestem jobb szót az E-star miatt, de nem találtam) sokszáz százalékos hasznokkal, de ennyit simán kihoz. Ha megnézed a táblát, vagy a dax short, vagy a cac long termel. Akkor meg nem lehet probléma.