Hozzászólás
RoberrttoNa aki nokia részvény vásárlásán gondolkodott az szvsz napolja el. Microsoft nem fogja támogatni a mostani lumiákat, igy nokia jól pofára esett. szerintem nem sokan fogják igy megvenni mostani lumiákat, inkább kivárják a wp8at, ami legjobb esetben év vége, de inkább jővő év eleje. Addig szerintem még van benne esés, főleg ha jönnek ki a negyedéves jelentések a minuszokkal...
Beszédes ez a cikk: http://www.mobilport.hu/nokia_blog/20120620/a_t-mobile_lemond_a_nem_frissitheto_lumia_900-rol/
Azért nokia is szonyat balf@sz módon csinálja a dolgait, htc tavaly ősszel megjelent már a csúcsgépével, a Titan-nal, nokia meg most adja ki a lumia 900at?? 140e Ft-ért ki fogja ezt megvenni mikor nem is lesz hozzá normális update?
Szerintem nagy kockázat van most már a cégben, szinte mindent elszúrnak, ráadásul nagyon lassúak is ami a kiélezett versenyben nagy hátrány.
Szerintem most a felvásárlás lesz napirenden, a 10000 szabadalmával elég jó kis zsákmány lehet sok nagy mammut számára. De azt se tartom elképzelhetetlenek, hogy szétdarabolják a céget, okostelefon részleg valami nagyobb gyártónak butafonrészleg mondjuk kínába, szabadalmak meg microsofthoz.
Ilyen téren példaértékű a