Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #522736

"Miért ne lenne kompatibilis a másik oprendszerűkkel?"

Mert ez Microsoft. Nem lesz az, mert nem lehet az, hiszen más oprendszerről beszélünk. Micorosftnál közismert az, hogy még azonos oprendszerek sem átjárhatóak, pláne a különböző platformok.

"A win7 már a múlt, a csempés win8/wp8 a jővő, tetszik nem tetszik, midnenki ezt fogja használni."

Valóban? A Win7 jelenleg még el sem terjedt és a penetrációja nagy részét is az adja, hogy a WinXP már nem kapható. Egyebekben nagyvállalati környezetben még a Win7 átállás is csak mostanában zajlik, ott talán 50% lehet a részesedése, márpedig a jövőt mindig is a fizetőképes kereslet határozza meg. Ha a nagyvállalatok átállnak a Win7-re, akkor onnantól számítva legalább öt év, amig elgondolkodnak egy újabb cserén. Ebben a környezetben pedig a csempésség, csicsamicsa baromira nem érdekel senkit, szóval, a "mindenki ezt fogja hasznáni" nem csöppet túlzás, hanem teljesen téves elképzelés. Még mobil platformon is necces a Wp8-at "mindenki ezt fogja használninak" tituálni, hiszen jelenleg teljességgel marginális az értékesítése, és az is inkább csökken, mint emelkedő trenden van.

"Egyébként ha leválasztható a billentyűzet és úgy lehet táblagépként is használni, akkor én vagyok a célközönsg ennek a gépnek:)"

Pontosan erre kívántam utalni: Ez nem tart el egyetlen rendszert sem. Ez nem célközönség.

"Nem tudom, hogy sima win8 vagy az RT változat fut rajta?"

A cikk szerint mind a kettő lesz hozzá, habár még ez sem biztos.

"Meg mivel lesz ez másabb mint a többi gyártó win8as tablete?"

Made in Microsoft.