Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Roberrtto Előzmény: #521322

Az is egy sz@r szerintem.

Az a baj ezek nem értenek a marketinghez sem. Apple csinálta jól, felépitett egy hatalmasnagy hype-ot a telefonja köré, a hollywoodi színészektől kezdve, a forma 1-es pilótákon át, az üzletemberekig mindenki apple-t használ. Vagyis a krém.

Nokiát egy David Guetta videóklipben láttam oár éve és azóta sehol semmi.

Ilyenre kellene költeni, nem idióta tv-s index-es meg óriásplakátos hírdetésekre.

Bőven jó lenne ha a nokia telefonoknak az alsó határa itthon olyan 35-40e Ft lenne.

Továbbra is azt mondom, hogy a wp8/win8 nagyon jó lesz, nagyot fog szólni, de ne mszabad egy lapra feltenni mindent, mint ahogy nokia már megjárta igy egyszer a symbiannal.

Ne legyenek kétségeink, wp8 megjelenésével a többi gyártó is ki fog jönni windowsos telefonnal.

Na mindegy, én ezt nem piszkálom win8ig az hétszentség, akármennyire is leeshet.

Esetleg még egy felvásárlás jöhet szóba, régebben volt erről szó, hogy esetleg a microsoft megvenné, de nem tudom mi szükségük lenne rá. Igy is van csomó szabadalmuk, android telefonok után is kapnak pénzt, ráadásul ha megvennék nokiát, akkor lehet a többi gyártó nem erőltetné a wp-t.