Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #520844

"Én csak azt mondanám, finanszírozd Te a pártod, ne nekem kelljen."

Nekem nincs pártom. És ezekszerint nem én vagyok a beteg.

"Nem a sok BM-es, párt katonát meg TSZ plusz pontokkal rendelkező vén komcsit eltartani."

Hát ha visszatapsolod az előző brigádot, akkor ezeknek biztosan rendezni fogják a nyögdíját.

"Ameddig pedig dolgozom és minden tevékenységemet legálisan végzem, adózom, addig baromira nem egyéni szoc probléma a véleményem."

Majd az lesz, ha a profik visszajönnek és megemelik az igazságtalan SZJA-dat a progresszív igazságos adóval, aztán majd fizetheted anyád ingatlanadóját a sajátod mellett. Amikor meg majd szólsz ez ellen, akkor kilövik a szemed, vagy egyszerűen csak eltörik pár végtagodat, ahogy ezt a szép időkben is művelték.

Én ezt mondtam, hogy nem értem, mitől lett volna jobb az az út, amin éppen felfordulnak a görögök, a spanyolok, meg mindenki más, aki rajta maradt. Nem értem.

Ez nem arról szól, hogy én kit szeretek, vagy kit nem, hanem arról, hogy hová vezet az az út, amit én NEM szeretek, és NEM szeretném, ha újra arra tévednénk. És ennyi.

Mellesleg: Ha a liberálbolsevik tanokat mondod fel, akkor neked is megmondom, hogy azt mondod fel. De ahogy másnak, neked is elmondom, hogy ez annak szól amit írtál és nem a személyednek. Ha a kettőt nem tudod elválasztani, akkor a hiba nem az én készülékemben van.