Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Papus_stock Előzmény: #519272

>>Írjad fel egy papírra azt a számot, amit eddig a manyupba befizettél. Nézzed meg azt a >>számot, amit nyilvántartanak. Osszad el egymással, nézzed meg, hogy mennyi a hozamod >>erre az időszakra.

Felírtam,megnéztem bár tudtam eddig is: a hozam a befizetett tőke 33,51%-a 12 év alatt.

>>SÍRJ

Inkább nevetek :)

>>Azaz, csak számoljátok ki, hogy ha nem vonják el a pénzt, akkor mennyivel több lett volna >>az a felhalmozás, ami VALÓBAN a tiétek, avagy valóban a ti zsebetekben maradt volna.

Ennek persze semmi értelme,elvonták,pont. Azt meg inkább nem számolom ki, hogy ha minimálbér+okosba keresem meg ugyanazt AKKOR mennyivel több maradt volna nálam.

>>Szóval, bárki ellenőrizheti, hogy az SZJA csökkentés befektetésével...

Hogy jön az SZJA a TB járulékhoz ??? Lehet,hogy csökkent valamit az SZJA-m de a külön adók elviszik a dupláját,nem volt jó bolt.

A 2812,2813-ra:

>>Ha nincs befizetés, akkor tényleg nem lesz kifizetés, de ugye ha nincs befizetés, akkor >>manyup végképp nincs...

Miért ? A manyup befektetésem mondjuk német,brazil és lengyel részvényekben van. Mi közük ezeknek a magyarországi TB befizetésekhez ?

>>Ezért nem mindegy az sem, ha az ÖNYP-ben veszel állampapírt,.....

Az ÖNYP-ben adózott jövedelemből veszek (vesz a fene) állampapírt, az MNYP-ben meg a TB járulékom 25%-ból amit egyébként sem láttam volna csak leveri rajtam a munkaadóm.

>>Így már érted?

Megkérlek ne nézz nyálfolyós idiótának. Szerintem nagyon is értem mit történik ebben a szerencsétlen sorsú kis országban itt élek > 50 éve.

P.