Re: Miért tart a piac a magyar csődtől, ha "dúskálunk" a pénzben?
Előzmény: #518964Csak a hülyéket oktatom, az okosok értik amit írok :)
A szép éveket köszönöm, most már vannak :)
És igen, olyan jó megélni azt is a liberálbolsevik hegemónia után, hogy nyugodtan elmondhatom: Igen, mindenki más hülye, aki nem érti még mindig, hogy a liberálboslevizmus és ideológiájuk nem a felsőbbrendűség és a fejlődés iránya. Már buktatok és már nem így van.
Baromi szép éveim vannak azon időszak után, amikor állandóan az észosztás ment, hogy csak az uzsorázás, meg a húsz évesen családi ház vásárlás lehet a normális élet. Ők most kussban vannak, vagy óbégatnak, hogy miért nem náluk van a zsírosbödön és ezt - megmondom őszintén - némi kéjjel hallgatom :) Csak azokat sajnálom, akik felültek ennek a hazugságnak és most szívnak ezerrel.
Az pedig, hogy én mondom el mindenhol, hogy a liberálbolsevizmus megbukott, az nem azt jelenti, hogy én vagyok az egyetlen.
Mellesleg: A személyeskedésen kívül (@rbbj11 too), mi volt az, amiben nem volt igazam abban, amit leírtam? Mert te most nem azt írtad, hogy "miért nincs igazam", hanem azt, hogy aki a NAGY ZSIDAYNAK ellentmond, az csak egy nyeretlen kétéves lehet.