Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #517374

"banyaiz: Manyup privatizálás? Ezek már amúgy is magánpénztárak. Bankok, biztosítók üzemeltették, és a pénztártagok közösségének a tulajdona .

Kinek privatizálták volna? Az ing, mkb, otp stb pénztárt az állam eladta volna? Az érdekes lett volna eladják ami nem is az övék. :)"

Te tényleg ennyire hülye vagy? Nem tudok már mást írni erre. Beidéztem az index(!) cikkeket, amelyben leírják, hogy pontosan ezt a törvényt fogadták el a liberálbolsevikok, azaz azt, hogy az egész magánvagyont államosították volna(!), mert ügyféllé tettek volna a tag helyett. Ennyire még te sem lehetsz vallási fanatikus, hogy ne lássad meg, hogy már elvették a pénzedet, és csak azért van még meg, mert a Fidesz nem nyújtotta be újra azt a mocsadékot, amit az elvbarátaid már el is fogadtak és csak Sólyom miatt nem lépett MÉG törvényerőre addig, amig uralmon voltak?

"Szerintem a társadalombiztosítás privatizációjára gondolhattál."

Az is így működött volna, a tolvaj, gerinctelen rablóbandáknak a rabszolgák értékesítése, majd az így kapott pénzek felzabáltatása és uzsoraalapnak felhasználása során. Nem, én az idézett 50%+1-el ELFOGADOTT TÖRVÉNYRE utaltam, amit kedvenceid fogadtak el, és amivel az utolsó fillérig elvették volna a pénzedet. Egyébként, azt sem értem, miért nem akarod annak ellenére látni, hogy már egy fél tucatszor levezettem: Az úgynevezett pénzed már a liberálbolsevikok alatt sem volt a tiéd, ahhjoz ugyanis TE semmiképpen és semmiféle formában nem juthattál volna hozzá, maximum egy annak alapján számított alamizsnához, ideig-óráig. De az úgynevezett pénzedhez SOHA.

És akkor most arról ne is beszéljünk, hogy a kifizetésről úgy 10 évig(!) nem hoztak jogszabályt, és ahelyett, hogy azt hozták volna meg, az államosítást szavazták meg. Ha neked ez sem mond semmit, akkor tényleg menthetetlenül hülye vagy.

"Egyébként még annyit az előzőhöz, hogy ez az egész épp azt üzeni, hogy még a magyar kormány számára is szabadon értelmezhetők a magyar törvények."

Csak a liberálbolsevikoknak, mint ahogy a példa mutatja. Nekik tényleg mindent szabad és ahhoz Brüsszel mindig asszisztál is. Ettől függetlenül feltűnő, hogy miközben az élő fába is beleköt azóta, amióta rühellik ezt a tetves bűnbandát a magyarok, aközben abba, hogy az állam visszaveszi azt, ami az övé, az emberek meg visszalépnek oda, ahová mindig is akartak, az semmiféle vísszhangot nem váltott ki. Innentől arról értekezni, hogy ebben bármiféle "szabadon értelmezés" lenne, az egyszerűen döbbenetes csúsztatás.

Ha bármiféle ilyen történt volna, már régen ettől zengene az egész EP, meg a kohnok, hogy micsoda gazemberek ülnek errefelé.

"Ez még talán annál is komolyabb probléma mint az mnyp szétverése."

A manyupot ebben a formában még létrehozni sem lett volna szabad, életben tartani az elmúlt két ciklus alatt maga volt a köztörvényes, intézményesített szabadrablás, különösen akkor, amikor már nyilvánvalóvá vált, hogy hogy az egész rendszer KIZÁRÓLAG államadósság növelésből lehet fenntartani. Aki ezt ennek ellenére fenn akarja tartani az bűnrészes a magyarok vagyonának elrablásában.