Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #517381Nem vontam ki magam a közösségből. Az elvtársak szerettek volna ilyen színben feltüntetni miközben azért a járulékom 75%-át levonták, majd mivel megint szomjasak lettek (kellett a pénz) 100%-át átirányították először határozott, majd határozatlan ideig, közben pedig arról beszéltek kiírtam magam az állami rendszerből.
Erre én szerényen annyit mondtam ezek megőrültek. :)
Ezzel ösztönöztek a maradásra mivel annyira elmebeteg, és törvénytelen módon keménykedtek fenyegetőztek, hogy úgy véltem ez így nem maradhat meg. Ami nem is volt alaptalan a részemről ahogy elnézem.
De egyébként jobban bízom valóban egy profitorientált cégben, mint az ilyen forradalmár félékben. Szerintem ahhoz vkiben megbízz tudnod kell mit miért tesz. Ez egy profitorientált cégnél egyszerű , minél nagyobb profitot akar.
A forradalmároknál bonyolult, egyrészt gyakran lesznek szomjasak alkoholistáknál előfordul az ilyen, másrészt egyszerű eszközökkel dolgoznak, harmadrészt néhánynak közülük a Lipóton nem ártana egy alapos kezelés, egyszóval összefoglalva politikusok. :)