Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Dr. ursi Előzmény: #517351

hát erre scak annyit hogy az őrültek elszabadulása jól látható volt anno egy bizonyos ep ülésen ...

szégyen és gyalázat hogy ilyen kisstílű, ostoba vagy épp végletekig középszerű, imitt-amott velejéig romlott cheap jeanok ülnek egy európai parlamentben.

hol élünk kéremszépen ?! milyen világgá fajult világunk ?!

amikor a lumpenproletárok és aberrált elemek akarják megmondani mi a helyes és helytelen ...

egyébként nyugdíj ügyben - most csak a eccerű gondolkodásmódra hagyatkozva - tudod én a legelejétől tag voltam manyupban :o) én voltam a 23-dik tag az első általános magyar magánnyugdíjpénztárban :o) a 23. manyupos :o))) szóval mint tőzsdével bizonyos ideje foglalkozó amatőr annyit még én is láttam eddigre hogy kicsit kevés a produkció és hogy a ****omból lesz nekem ebből nyugdíjam amiből majd megélek, ezért mint mazsom a farkának ... és elsők között követeltem a pénztártól hogy adja ki a pénzem mert én lépek vissza, mert nem akarok olyan cégbe fizetni ahol olyan fbtagok ülnek akik offshore cégekbe nyúltak le közös vagyont mert már ez mutatja a hozzáállást és nem akarok olyan tag lenni akinek a pénzét olyanok kezelik akik muppetnek néznek, ahol hatalmas vízfejet tartanak fenn, ahol a költségek folynak kifele az én nyugdíjra szánt befizetéseimből.

anno tudod 8 %-ot vontak el scak kts-re

egyébként amikor a belépést pl kötelezővé tették talán 96 vagy 97 volt az, akkor meg az ellen tiltakoztak a fogyasztói társadalmi rétegek :o)

fiatal vagy még.

nem ismered az életet.

de majd kitanulod.