Re: juni 05 18:00
Moneywheel Előzmény: #516705Kedves Tomi
Zárójelben vannak a válaszaim.
Én is nagy reményekkel vágtam bele a tőzsdézésbe (MW: mindenki azzal vág bele), de mára már eléggé takarékon működök talán túlságosan is, de ez legyen az én egyéni problémám. (MW: OK legyen a te problémád, de ennek ellenére másoknak is ez a problémája) Viszont amit Balacy itt "reklámoz" az mindig ingyenes (MW: az ingyenesség a mézesmadzag) és én még nem is emlékszek reklámokra az előadások közben (MW: maga az ingyenes előadás a reklám). Ez az előadás is azért születhet, születhetett meg, mert igény van rá. (MW: az ilyen oktatások azért születtek, hogy profitot termeljenek az oktatóknak. Igény? Na AZ VAN! különben nem élnének meg az oktatók). Viszont javaslom, hogy hallgass meg pár korábbi előadást is. Meg fogsz lepődni, (MW: Én már semmin nem lepődök meg) mert "szerintem" olyan témákat is ingyen oktat ami máshol pénzért megy. (MW: A hallgatóknak kellene pénzt kapni amiért az idejüket rabolják).
Persze igazad van, tényleg sok pénzt takaríthat meg aki még az alapokat sem ismeri. (MW: Valaki akkor takarít meg pénzt a jelenben és valószínűleg a jövőre vonatkozólag is, ha hajlandó a szorgalmával és intelligenciájával önállóan megismerni az alapokat és azon túl. Ha erre valaki képtelen akkor inkább menjen vissza ahhoz amihez ért. Ha meg semmihez nem ért akkor itt sem lesz a helyzet sokkal jobb.)
Erről jut eszembe, már a rádióban is arany vásárlásra buzdítanak.... (MW: Hogy jutott erről eszedbe?)