Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: vagyon vagy reálhozam? nem mindegy.

Előzmény: #516972

"Teljesen biztos, hogy a kezdet kezdetén nem volt kötelező 55-60 éves korig."

Na ne röhögtess már, ha ennyire nem tudsz valamiről semmit, akkor ne ossz róla észt. Én mindent megpróbáltam, hogy se én se az alkalmazottaim ne legyenek ebbe belekényszerítve, de közölték, hogy köteles vagyok útszéli rablóknak adót fizetni. Ráadásul a mocsadék bandák még fel is jelentettek az apehnél egyebekben előzetes értesítés nélkül, mert könyvelni sem tudtak, dmert már akkor is trógerek voltak, azóta is azok maradtak, úgyhogy én speciel az első perctől gyűlöltem őket.

"Úgy emlékszem"

Ne emlékezni próbálj, hanem figyelj oda arra, amit mondok. Csak egy életkori határ volt, ami kötelező érvényű, a többi a szokásos liberálbolsevik okoskodás arról, hogy bizonyos életkor felett ki maradjon, vagy ki menjen át.

Egyebekben annál jobb bizonyítékot arra, hogy ezt nem akarták az emberek, nem tudsz mutatni, mint azt, hogy KÖTELEZŐ volt a belépés és nem volt opció az államnál maradás. Szerinted miért kellett valamit kötelezővé tenni, amivel a a javadat akarták? Hát mert pont ez volt a célja. A javaidat akarták. Mindet. Ellopni. Mert ugye te sem gondolod, hogy ha jobb lett volna, akkor erőszakkal kellett volna erre szinte mindenkit kényszeríteni...

Amivel te kevered az az, hogy a pályakezdőknek élből kötelező volt az azonnali belépés egy bizonyos időponttól kezdve, mig a már dolgozóknak volt pár hónap átmeneti idő arra, hogy belépjenek ezekbe a bűnbandákba.

"Kinek fizetett állampapírhozamot az állam? Elárulom a pénztártagoknak hiszen az ő számlájukon volt az állampapír. :) Cserébe 25-75% a jövőben emlékszel rá biztos. :)"

Ha csak az állampapír hozama megjelent volna a számlán, akkor legalább annyi reálhozamnak lennie kellett volna. Csakhogy nem volt. Akkor hogy is van ez? Mert nekem sem volt, pedig én aztán állampapírban tartottam a pénzemet, mert nem tőzsdéztettem ezekkel a sz*rháziakkal. De nem volt. A töredéke sem. És mégis, mit gondolsz egyebekben, mégis ki fizette ki az állampapírok utáni hozamot? Csak nem az adófizetők? Csak nem az adófizetőktől kellett ezt IS elvonni? Jé, tényleg. Akkor mit is jelent ez? Elvonnak az adófizetőktől X%-ot, majd az X% nagyjából 10%-át jóváírják nála. Eszemínusz egy gondolkodásmód...

"Hagyjuk inkább a témát. ...."

Ha ennyire nem értesz hozzá és csak ötletelsz, akkor tényleg.