Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: vagyon vagy reálhozam? nem mindegy.

Előzmény: #516772

Kolléga úr, te már megint ugyanabba a hibába esetél bele. Nevezetesen abba, hogy dölyfösen leírod azt, amiről beszélek, csak nem fogod fel, hogy pont arról beszélsz, amiről én.

"De ha te ilyen sokra tartod a szóbeli ígéreteket utalj már át nekem 4-5 millát most , én megígérem nyugdíjas korodban 30 év múlva olyan ellátást kapsz, hogy ihajcsuhaj attól fogsz koldulni. :) Úgy be fogom tartani én is a szavam mint a forradalmárok. :D"

Mert ez pontosan a manyup. Nem más, mint pontosan az! Nevezetesen ezt mondták a liberálbolsevik uzsorások kegyencei:

"De ha te ilyen sokra tartod a szóbeli ígéreteket utalj már át nekem 4-5 millát most , én megígérem nyugdíjas korodban 30 év múlva olyan ellátást kapsz, hogy ihajcsuhaj attól fogsz koldulni. :) Úgy be fogom tartani én is a szavam mint a forradalmárok. :D"

Aztán amikor elszámoltatták őket, akkor kiderült, hogy mindent szétloptak, semmi sincs meg, és semmit sem fizetnének ki.

Na ezért kellett bedózerolni az egész rablóbandát és még sóval is behinteni a helyüket.

A félreértések elkerülése végett egyébként jelezném, hogy természetesen az állami nyögdíj sem biztos, hogy de hogy ezektől senki sem fog semmit sem kapni, az olyan, mintha az "életben csak két biztos dolog van"-t kiegészítenénk ezzel.

Mondhatni, saját ideológiádat röhögted és karikíroztad ki, sokkal jobban, mint ahogy erre én valaha is képes lennék.