Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #516828én is preferálom az egykulcsos adót..d alapból az a logikája a többkulcsosnak..a jobb képességűek a szerencsésebbek nagyobb részt vállalnak a társadalom költségeiből..
anno nekem volt 3 állásom..ők a munka után a kocsmába mentek zsilipelni..a kolégáimnál 3x többet dolgoztam 2x anynit kerestem és 3x annyit adóztam..
azért ne itélkezz mások felett..aki 1980után született azoknál elfogadom ők a saját életük kovácsai..de akik a rendszerváltáskor voltak 30-50 évesek ők azért beszorultak egy helyzetbe..és erre rátett a válság..ők nem egy nyugati piaci vagy társadalmi modellben szocializálódtak..a magyar életforma szerint alakították életüket..ez alapján vállaltak terheket..1év alatt változott a világ ők nem dobhattak el mindent..
az árak piaciak lettek a bérek elmaradtak ettől..ha azt veszem euban u.azért a munkáért mennyi bért kapnak..
az alacsony bér és magas árak megfojtják a gazdaságot..és ami a rosszabb elfárasztja befásítja az embereket..öli a kreativitást és alkotói energiákat.