Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

Előzmény: #516253

"Érdekes logikával dolgozol mivel uzsorásozol, imf-ezel, bankozol stb amik a szótáradban a sátán megfelelői kb aztán idézel egy porfoliómenedzsert mint számodra mérvadó véleményt. :)"

Nem. Számomra az imf nem bank, a bankokról nem szokásom rosszat írni, ezzel szemben azon intézmények, amelyek banknak nevezik magukat, azokat nemes egyszerűséggel leuzsorázom. Azt az intézményt pedig, amely az ország tönkretételét vágyja, azt szintén nemes egyszerűséggel lesátánozom, mert nem szokásom polkorrektkedni.

Vagyis:

imf==a gonosz, a liberálbolsevik gazdaságpolitika pénzügyi terrorszervezete.

bank==pénzzel foglalkozó, azt kezelő banki tevékenységeket végző szervezet.

uzsorás/kelet indiai társaság==pénzt felvevő, spekulatív pozíciókkal, semmiből pénzt gyártó helytartóság, amelynek a dolga a megbízók üveggyöngyeinek a helyi bennszülöttekre való ráerőltetése.

portfoliomanagger==spekuláns. Ha normálisan működik, profitot akar termelni, akkor nincs vele semmi baj, ez a dolga, hiénákra is szükség van az állatvilágban.

És én ezeket nem keverem össze :)

"Nyilvánvaló, ha kemény munkával sikerül rosszabb szintre leküzdenünk a megítélésünket mint amilyen valójában a helyzetünk alapján indokolt lenne, akkor vonzók vagyunk, az árazásaink is vonzók stb."

Na ne röhögtess már, ahol 2010-ben voltunk azt valahol a béka alsó ülepe alatt kellene keresni, úgy a trágyadomb alján. Ebből a szempontból az, hogy 2008/2009-hez képest bedezodorozták a trágyalét, az lehet, hogy kellemesebbé tette a fuldoklást, de valójában lényegileg semmin sem változtatott. Ennek megfelelően jelenleg a megítélésünk leginkább attól rossz, hogy kiderült az igazság, a tróger költségvetések, az uzsorára, hazudozásra épített GDP összeomlása, ami persze, hogy az ezen szocializálódott elemzők számára maga a dráma, ugyanakkor a racionálisan gondolkodók számára ez maga a Kánaán, mert végre igazat mondhatunk és az történetesen már jobb, mint amit Európa nagyrésze elmondhat. Az, hogy az imf mit gondol rólunk, azt tudjuk, azt, hogy micsoda mocskot terjeszt azt is tudjuk. Ugyanakkor felhívnám figyelmed arra a megítélésre, amely példátlan módon pár hónapja struktúrális alapok befagyasztását helyezte kilátásba és arra, amely már most el is akarja törölni ezt az undormány határozatot.

Magyarország megítélésével valójában semmiféle probléma sincs, a probléma a liberálboslevik médiával van, amely folyamatosan olyan színben akarja feltűntetni az országot, ami egyáltalán nem igaz rá. Szó se róla, nagy gyakorlatuk van a destruktivitásban, de ahogy ma már említettem, szemmel látható az, hogy ezzel híveket már nem tudnak maguknak szerezni, legfeljebb elbizonytalanítani, hiszen semmit sem tudnak mondani, amit mondanak, attól pedig az inaktívokon kívül (akiknek ugye oszkogatni akarnak) mindenkinek csak égnek állhat a haja. De már kérdeztem, te mit csinálnál vissza, ha mégis 2/3 lenne a neked tetsző hazaáruló és idegeneket behívó horda kezében - arra nem tudtál válaszolni.

Márpedig felhívom b. figyelmed arra, hogy amig azt nem tudod megmondani, hogy mit csinálnál másképpen a JÖVŐBEN, avagy, hogy a JÖVŐBEN mit csinálnál vissza, addig nem igazán van értelme a jelenlegi irányt szidalmazni, hiszen annak csak akkor van értelme, ha tudnál jobbat.

Ez ügyben külön felhívtam figyelmed arra, hogy az imf megállapodással semmire sem mennénk, hiszen a legelvadultabb liberálbolsevik ideológia szerint is legfeljebb 1-200 milliárddal kerülnénk beljebb, amiről te is pontosan tudod, hogy semmire sem lenne elég, vagyis az imf hitel, mint "megoldás" súlykolása nem több, mint rosszindulatú demagógia, és ez aztán a legjobb eset. Mert ugye egy 14.500 milliárdos adóbevételű országban azt mantrázni, hogy ennek az 1-1,5% megtakarítása lenne a "megmentés", az nyilván nem több, mint nyilvánvaló hülyeség.

"Tudod olyan ez a szitu mint egy lakatlan szigeten egy nővel , valószínűsítem egy idő után bármilyen legyen is vonzónak tűnne. :)"

Esetleg nézzed meg, hogy milyen is az az imádott imf-ed és pénzügyi maffiád. Tényleg annyira hozzászoktál, hogy már azt sem veszed észre, hogy valójában egy büdösborz és anakonda keveréke :)

"Sok munka vár még szeretett kormányunkra mire mi mint ország ott tartunk ahol én szeretném látni."

Ebben történetesen egyetértünk, tényleg hosszú idő lesz még a sz*rból kivakarni az országot. De legalább elkezdtük. Az pedig hatalmas dolog.

"Csak kicsit több szakértelmet, és profizmust vigyenek bele ha kérhetem."

Amennyiben a mondatod minden kommentár nélkül érted, akkor ez teljességgel természetes elvárás. HA azt, hogy az olyan liberálbolsevik ideológiáknak engedjenek, mint az imf doktrinák, akkor meg attól mentsen meg minket a JóIsten.