Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magyarország vs. destuktívak jeligére

banyaiz Előzmény: #515629

2 év alatt van irány persze. Sok összetevős egyenlet, de lerövidítve a lényege, hogyan őrizzük meg a pol népszerűséget ilyen világgazdasági , és magyar körülmények között úgy, hogy tartanunk kell a hiánycélt, finanszíroznunk kell magunkat a piacról stb stb.

Ez egy nehéz feladvány mert szükségszerűek népszerűtlen lépések, ezt próbálják enyhíteni a nem ortodox hungarikumokkal, és a teljesen zavaros kommunikációval ahol minden szó ahogy itt kolléga mondta ellentmondásban van.

Ez a nagy helyzet itt az Úr 2012-es esztendejében. :)

Viszont amit Imf-ről mondasz ott abban nagyon tévedsz, hogy ők akarják ezt. Az ő dolguk az, ha vki hozzájuk fordul és megfelel a támasztott feltételeknek hitelezzék. Szóval nekik ez egy semleges esemény, nem egy profitorientált szervezet mint a bankok, vagy biztosítók.

Vagyis van egy semleges fél aki elmondja a feltételeit, és van egy magyar fél aki ezeket a felsorolt okok miatt vonakodik teljesíteni mivel valójában a háta közepére sem hiányzik pol okok miatt egy Imf.

Mi is következik ebből? Fél év alatt nem jutunk tárgyalóasztal közelébe sem. Ez logikus következmény.

Már csak azt a kérdést kell feltenni, hogy ez Mo érdekeit szolgálja e? Na erre sokféle választ lehet adni. Szerintem egyértelműen nem.