Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Előzmény: #514703

"Az adóbevételek nőttek"

Természetesen ha adót emelsz, akkor ezek nőni szoktak.

"az ÁHT még soha nem volt ilyen jó"

Mármint a tavalyi, amiben ott volt a lenyúlt manyup pénz?

"a finanszírozás olcsóbb, mint tavaly"

Erre némi adatot is mutathatnál, mert ok hogy a fél évvel ezelőttihez képest ez igaz, de az 1 évvel ezelőttire nem hiszem.

"vagyis a tények totálisan ellentmondanak a mantrádnak"

Mantrád az neked van, csak jó fideszkomcsi módjára tényeknek nevezed.

"Persze tudom, hithű liberálboslevikok soha nem hagyják magukat a tényekkel megvezetni, amikor a vallásra is lehet hivatkozni :)"

Ja, hogy liberálbolsevik = fideszes? Így már világosabb, mert ez a csoport tényleg nem hajlandó foglalkozni a tényekkel. :-)

"Tessék nekem megmagyarázni, hogy ha a GDP-n múlnak a dolgok és tényleg az méri a gazdaságot és recesszióban vagyunk, akkor hogyan javulhat az összes létező tényleges számadatunk, vagyis az adósságcsökkenés, a költségvetési egyenleg alakulás, az állami vagyon növekedése, és úgy általában az építőipartól és a kereskedelemtől eltekintve a gazdaság minden szegmense? "

Ha nem csak a pártsajtóból tájékozódnál, hanem tényleg a tények érdekelnének, akkor észrevennéd, hogy nem, nem javult az összes létező tényleges számadatunk, mellesleg eddig neked is tényleges volt a GDP alakulása is, csak hát most hogy a növekedés negatív, kell a duplagondol, hogy megmagyarázd.