Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Előzmény: #514697

"A gaz kapitalista imperialisták azt hazudják, hogy a csőd felé haladunk, pedig valójában gyarapodik a szocialista gazdaságunk."

Ha megnézed azokat az adatokat, amik nem virtuális hazugságok, akkor mit is fogsz látni? Az adóbevételek nőttek, az ÁHT még soha nem volt ilyen jó, a finanszírozás olcsóbb, mint tavaly, vagyis a tények totálisan ellentmondanak a mantrádnak. Persze tudom, hithű liberálboslevikok soha nem hagyják magukat a tényekkel megvezetni, amikor a vallásra is lehet hivatkozni :)

Tessék nekem megmagyarázni, hogy ha a GDP-n múlnak a dolgok és tényleg az méri a gazdaságot és recesszióban vagyunk, akkor hogyan javulhat az összes létező tényleges számadatunk, vagyis az adósságcsökkenés, a költségvetési egyenleg alakulás, az állami vagyon növekedése, és úgy általában az építőipartól és a kereskedelemtől eltekintve a gazdaság minden szegmense? Felhívnám becses figyelmed arra, hogy az általam hivatkozott adatokat jelen pillanatban fél tucat magyar és nemzetközi szervezet auditálja és ismeri el őket - mig az összes hazugságot valamely ügyeletes zseni büfögi be, mondjuk hasraütve, mint azt, hogy "mennyi lesz a GDP csökkenése", hogy adót kelljen emelni.

Nos?