Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Cimballi Előzmény: #514225

Szia Hathor! Most láttam az írásod, addigra (reggel 9) én ugyanis már alszom.

Mindig szoktam javasolni, hogy tessék hátrébb állni kicsit a grafikonoktól, tehát pl. az SP500-nál egy 4 órás bontást követni és az utolsó 200 gyertyára tekinteni. Akkor látszik, hogy korrektív az emelkedés és befejezetlennek tűnik az esés, ami május elején kezdődött. Nincs még kiegyensúlyozódva. Az S&P úgy néz ki, mintha zigzag lenne impulzus A hullámmal és diagonál C-vel. A Dow nagyon szép flat korrekciót formáz, a C hulláma itt is diagonál és közel készen is van (felfelé). A Nasdaq viszont olyan korrektív zigzag, ami még nagyon nincs készen északnak, látszik benne egy háromszög, aminek épp a végénél tartunk, szóval néhány órányi emelkedés jöhetne még belőle. Persze ha a háromszög nem zigzag B hullám, hanem szólóban áll, akkor meg jöhet az esés. Én a hétvégi rajzaimban azt gondoltam, hogy kb. péntek kevéssel nyitás után áll majd vissza az eső trend. Annak is az ötödik, ebben a szakaszban befejező hulláma.

Azoknak, akikhez nem áll közel Elliott a fenti szövegelésemből annyi a lényeg, hogy mindhárom index korrektív alakzatot formáz, de mivel más az indexkosár összetétele, ezért eltérő megjelenést, Elliott-i alakzatot választottak maguknak.